• Vacature Allround Medewerker

Vacature Allround Medewerker


Deze vacature is gesloten.


Over ons

Destijds begonnen in een afgedankte kleedruimte van de lokale voetbalclub. Nu uit zijn jasje gegroeid tot hetgeen wat je ziet op bovenstaande foto: een sterk bedrijf dat zich internationaal richt op de midden- en hogere segmenten van de markt voor fietsen, elektrische fietsen, fietsonderdelen & accessoires. Wij staan voor kwaliteit, service, klantgerichtheid en snelle levering. Meer dan 60 jaar ervaring & vakkennis zorgen voor ruim 15.000 tevreden klanten in Nederland en Duitsland. Hier zijn wij erg trots op.

 

Wie zoeken wij?

Wij zijn opzoek naar een vrouwelijke allrounder. Iemand met persoonlijkheid en een representatief uiterlijk. Iemand die van alle markten thuis is, flexibel is en over een massale glimlach beschikt. 

 

Functie

Waar jij je zoal mee bezighoudt is enorm divers. Dit gaat van administratieve werkzaamheden tot magazijnwerkzaamheden tot winkelwerkzaamheden, overal waar jij nodig bent spring je bij. Zo staat er iedere dag wat anders op je agenda en verveelt het werk je nooit. Je moet natuurlijk wel over een aantal (standaard) stofjes beschikken, denk aan doorzettingsvermogen, vriendelijkheid en stressbestendigheid. Ook tegen een stootje kunnen is van belang met alle mannen in het bedrijf.

 

Wat hebben wij jou te bieden?

·      Onderdak voor zeker 40 uur per week.

·      Een jong, gezellig en ambitieus team.

·      Flink wat zakgeld als je je best doet.

·      Gratis koffie en thee.

·      Een (praktijk)cursus Duits.

·      Een breed, modern en uitdagend assortiment.

 

Interesse?

Kan jij jezelf helemaal terugvinden in bovenstaande tekst? Stuur dan je CV met motivatiebrief naar info@harberink-tweewielers.nl.
Reacties

Note: HTML is not translated!