• Vacature Verkoopmedewerker

Vacature Verkoopmedewerker

Beschrijving: Macintosh HD:Users:Gebruiker:Desktop:Schermafbeelding 2018-04-12 om 15.03.57.png

Over ons

Destijds begonnen in een afgedankte kleedruimte van de lokale voetbalclub. Nu uit zijn jasje gegroeid tot hetgeen wat je ziet op bovenstaande foto: een sterk bedrijf dat zich internationaal richt op de midden- en hogere segmenten van de markt voor fietsen, elektrische fietsen, fietsonderdelen & accessoires. Wij staan voor kwaliteit, service, klantgerichtheid en snelle levering. Meer dan 60 jaar ervaring & vakkennis zorgen voor ruim 15.000 tevreden klanten in Nederland en Duitsland. Hier zijn wij erg trots op.

 

Wie zoeken wij?

Wij zijn opzoek naar een verkoopmedewerker. Iemand met persoonlijkheid en een representatief uiterlijk. Iemand die makkelijk van zijn woord kan en over een luisterend oor beschikt. Kortom een ambassadeur voor onze winkel.

 

Functie

Waar jij je zoal mee bezighoudt is natuurlijk: verkopen. Jij bent de verantwoordelijke voor de verkoop van allerlei soorten fietsen, fietsonderdelen en accessoires. Daarbij zijn een aantal aspecten van belang: zo moet je met geld om kunnen gaan, je moet goed kunnen passen/meten/zoeken, je moet over het stofje doorzettingsvermogen beschikken en je moet jouw kennis weten om te zetten in advies.

 

Wat hebben wij jou te bieden?

·      Onderdak voor zeker 40 uur per week.

·      Een jong, gezellig en ambitieus team.

·      Flink wat zakgeld als je je best doet.

·      Gratis koffie en thee.

·      Een (praktijk)cursus Duits.

·      Een breed, modern en uitdagend assortiment.

 

Interesse?

Kan jij jezelf helemaal terugvinden in bovenstaande tekst? Stuur dan je CV met motivatiebrief naar info@harberink-tweewielers.nl.
Reacties

Note: HTML is not translated!