• Vacature Verkoopmedewerker

Vacature Verkoopmedewerker

Beschrijving: Macintosh HD:Users:Gebruiker:Desktop:Schermafbeelding 2018-04-12 om 15.03.57.png

Over ons

Destijds begonnen in een afgedankte kleedruimte van de lokale voetbalclub. Nu uitgegroeid tot hetgeen wat je ziet op bovenstaande foto: een sterk bedrijf dat zich internationaal richt op de midden- en hogere segmenten van de markt voor fietsen, elektrische fietsen, fietsonderdelen & accessoires. Wij staan voor kwaliteit, service, klantgerichtheid en snelle levering. Meer dan 60 jaar ervaring & vakkennis zorgen voor ruim 15.000 tevreden klanten in Nederland en Duitsland. Hier zijn wij erg trots op.

 

Wie zoeken wij?

Wij zijn op zoek naar een verkoopmedewerker. Iemand met persoonlijkheid en een representatief uiterlijk. Iemand die makkelijk van zijn woord kan en over een luisterend oor beschikt. Kortom een ambassadeur voor onze winkel.

 

Functie

Waar jij je zoal mee bezighoudt is natuurlijk: verkopen. Jij bent de verantwoordelijke voor de verkoop van allerlei soorten fietsen, fietsonderdelen en accessoires. Daarbij zijn een aantal aspecten van belang: je moet goed kunnen passen/meten/zoeken, je moet doorzettingsvermogen hebben en je moet jouw kennis weten om te zetten in advies.

 

Wat hebben wij jou te bieden?

·      Uren in overleg.

·      Een jong, gezellig en ambitieus team.

·      Een uitstekend salaris dat kan concurreren met bijv. de autobranche.

·      Mogelijkheden voor verschillende cursussen.

·      Een breed, modern en uitdagend assortiment.

 

Interesse?

Herken jij jezelf in bovenstaande tekst? Stuur dan je motivatiebrief met CV naar info@harberink-tweewielers.nl.
Reacties

Note: HTML is not translated!