• Vacature Fietstechnicus

Vacature Fietstechnicus

Over ons

Destijds begonnen in een afgedankte kleedruimte van de lokale voetbalclub. Nu uit zijn jasje gegroeid tot hetgeen wat je ziet op bovenstaande foto: een sterk bedrijf dat zich internationaal richt op de midden- en hogere segmenten van de markt voor fietsen, elektrische fietsen, fietsonderdelen & accessoires. Wij staan voor kwaliteit, service, klantgerichtheid en snelle levering. Meer dan 60 jaar ervaring & vakkennis zorgen voor ruim 15.000 tevreden klanten in Nederland en Duitsland. Hier zijn wij erg trots op.


Functie

Wegens groei van ons bedrijf zijn wij op zoek naar een fietstechnicus. Heb jij technisch inzicht, ben je gedreven en heb je geen 9 tot 5 mentaliteit? Lees dan snel verder, want misschien zijn wij wel op zoek naar jou!


Als fietstechnicus in ons bedrijf werk je in een gezellig team van goede vakmensen. Wij werken alleen met kwaliteitsfietsen en hebben een diverse klantenkring van Nederlandse en Duitse klanten. Wij hebben een open werkplaats wat voor een dynamische werkomgeving zorgt. Je neemt reparaties en onderhoudsbeurten aan, en adviseert de klant. Je voert diverse fietsreparaties en onderhoudsbeurten uit. Je analyseert storingen van e-bikes en lost deze op. Wanneer nodig help je in de winkel met de verkoop van zowel fietsen, onderdelen als accessoires. Service en kwaliteit staan hoog in het vaandel. Wij volgen het nieuws uit de fietswereld op de voet en hebben in onze showroom alleen het beste van het beste staan.


Naast het repareren en rijklaar maken van fietsen ben je veel in contact met onze klanten. Daarom is het belangrijk dat je servicegericht bent en dat je de klant altijd op de eerste plaats zet. Verder komen er ook wat administratieve werkzaamheden om de hoek kijken en mag je zelf de garantieclaims afhandelen.


Wil je liever alleen sleutelen en verder geen andere taken en/of klantencontact? Geen probleem, ook dan ben je zeker welkom bij ons.  


Minimale eisen

-        Je hebt technisch inzicht of een technische mbo-opleiding afgerond op niveau 2 of 3;

-        Aantoonbaar ervaring met sleutelen aan fietsen;

-        Je bent klant-, service- en oplossingsgericht;

-        Je bent een teamspeler;

-        Ervaring met elektrische fietsen;

-        Je bent communicatief vaardig.

Arbeidsvoorwaarden

-        Uren in overleg (parttime of fulltime);

-        Een uitstekend salaris op basis van jouw werkervaring;

-        Een breed, modern en uitdagend assortiment;

-        Wij investering in jouw persoonlijke groei en ontwikkeling ;

-        Reiskostenvergoeding en een goede pensioenregeling;

-        Een gezellig team en regelmatig een zaterdagmiddagborrel om de week goed af te sluiten.

Interesse?

Herken jij jezelf in bovenstaande tekst? Stuur dan je motivatiebrief met CV naar info@harberink-tweewielers.nl . Heb je nog vragen? We vertellen je graag meer over deze functie!


Reacties

Note: HTML is not translated!