• Vacature Fietstechnicus

Vacature Fietstechnicus

Over ons

Destijds begonnen in een afgedankte kleedruimte van de lokale voetbalclub. Nu uit zijn jasje gegroeid tot hetgeen wat je ziet op bovenstaande foto: een sterk bedrijf dat zich internationaal richt op de midden- en hogere segmenten van de markt voor fietsen, elektrische fietsen, fietsonderdelen & accessoires. Wij staan voor kwaliteit, service, klantgerichtheid en snelle levering. Meer dan 60 jaar ervaring & vakkennis zorgen voor ruim 15.000 tevreden klanten in Nederland en Duitsland. Hier zijn wij erg trots op.

 

Wie zoeken wij?

Wij zijn op zoek naar een fietstechnicus. Iemand met persoonlijkheid, gedrevenheid en inzet. Iemand die binnen ons team past en gouden handen heeft. Kortom een ambitieuze technicus.

 

Functie

Wat je zoal mag doen is reparaties en onderhoud uitvoeren bij race, ATB, Stads- en elektrische fietsen. Daarbij komen nog administratieve werkzaamheden om de hoek kijken en garantie claims die afgehandeld moeten worden.

Wil je liever alleen sleutelen en verder geen andere taken en/of klantencontact? Geen probleem, ook dan ben je zeker welkom bij ons.  

 

Wat hebben wij jou te bieden?

·      Uren in overleg.

·      Een jong, gezellig en ambitieus team.

·      Een uitstekend salaris dat kan concurreren met bijv. de autobranche.

·      Mogelijkheden voor verschillende cursussen.

·      Een breed, modern en uitdagend assortiment.

 

Interesse?

Herken jij jezelf in bovenstaande tekst? Stuur dan je motivatiebrief met CV naar info@harberink-tweewielers.nl.


Reacties

Note: HTML is not translated!