Over Ons


HARBERINK TWEEWIELERS: EEN NIEUW TIJDPERK IN 2023 MET EEN RIJKE HISTORIE SINDS 1957

Sinds 1957 heeft Harberink Tweewielers een solide reputatie opgebouwd op het gebied van kwaliteit en service. Onze geschiedenis begon in dat jaar, toen de 29-jarige Gerrit Harberink zijn eigen weg insloeg. Hij startte met een bescheiden onderhouds- en reparatiewinkel voor gemotoriseerde tweewielers in het gebouw, die ooit dienst had gedaan als kleedruimte voor de lokale voetbalclub. De zaak groeide gestaag en verhuisde uiteindelijk naar onze huidige locatie.

Nu, in 2023, staat Harberink Tweewielers op de drempel van een nieuw hoofdstuk. Harberink is overgenomen door twee gerenommeerde partners, Autobedrijf Wiefferink en Autobedrijf Heisterkamp. Ondanks deze verandering blijft de naam Harberink Tweewielers fier overeind staan, met een onveranderde toewijding aan ongeëvenaarde service en kwaliteit.

De naam Harberink Tweewielers blijft synoniem staan voor vertrouwen en kwaliteit. Ons team staat als altijd klaar om u te helpen bij al uw fietsbehoeften, met hetzelfde enthousiasme en deskundigheid waarop u kunt rekenen.

Als onderdeel van deze samenwerking kunnen we nu ook gecombineerde diensten voor fietsen en auto's aanbieden, met het vertrouwde niveau van zorg en aandacht dat u van ons gewend bent.

We kijken ernaar uit om onze samenwerking voort te zetten en u te voorzien van de hoogste kwaliteit en service waar Harberink Tweewielers om bekend staat.


Harberink Tweewielers - Een Nieuw Tijdperk in een Rijke Historie van Service & Kwaliteit!