• Vacature Leerling Fietstechnicus

Vacature Leerling Fietstechnicus

Over ons

Destijds begonnen in een afgedankte kleedruimte van de lokale voetbalclub. Nu uit zijn jasje gegroeid tot hetgeen wat je ziet op bovenstaande foto: een sterk bedrijf dat zich internationaal richt op de midden- en hogere segmenten van de markt voor fietsen, elektrische fietsen, fietsonderdelen & accessoires. Wij staan voor kwaliteit, service, klantgerichtheid en snelle levering. Meer dan 60 jaar ervaring & vakkennis zorgen voor ruim 15.000 tevreden klanten in Nederland en Duitsland. Hier zijn wij erg trots op.

 

Wie zoeken wij?

Wij zijn op zoek naar een leerling fietstechnicus. Iemand met inzet en doorzettingsvermogen. Iemand die opgewassen is tegen feedback en het aanneemt als advies. Een techneut met magische vingers.

 

Functie

Wat je zoal mag doen is reparaties en onderhoud uitvoeren bij race, ATB, Stads- en elektrische fietsen. Een andere taak is nieuwe- en tweedehandsfietsen klaarmaken. Wanneer je dit onder de knie hebt en op zoek bent naar meer uitdaging komen er andere werkzaamheden bij. Denk aan administratieve werkzaamheden, garantie afhandelingen, maar ook het krijgen van meer verantwoordelijkheid. De uitdaging die je bij ons wilt aangaan ligt aan jou.

 

Wat hebben wij jou te bieden?

·      Uren in overleg.

·      Een jong, gezellig en ambitieus team.

·      Een uitstekend salaris dat kan concurreren met bijv. de autobranche.

·      Mogelijkheden voor verschillende cursussen.

·      Een breed, modern en uitdagend assortiment.

 

Interesse?

Herken jij jezelf in bovenstaande tekst? Stuur dan je motivatiebrief met CV naar info@harberink-tweewielers.nl.


Reacties

Note: HTML is not translated!