Werkplaats

Ook voor de beste service na aankoop van uw fiets bent u bij ons aan het juiste adres. In onze werkplaats staat het team van monteurs voor u klaar. Door diverse cursussen te volgen en gevolgd te hebben zijn we altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen ons vakgebied. Iedere reparatie wordt uitgebreid behandeld en met de juiste zorg uitgevoerd. 

Wij bieden onderhoudsbeurten aan om uw fiets in topconditie te houden. Wij adviseren om na drie maanden na aankoop (of bij 1000 km) een eerste servicebeurt uit te laten voeren. Daarnaast adviseren wij ieder jaar onderhoud te laten verrichten (of uiterlijk elke 5000 km). Dit is raadzaam omdat goed onderhoud ten goede komt aan de levensduur van de fiets en natuurlijk voor uw eigen fietsplezier. 

Er staat altijd een leenfiets voor u klaar en wanneer u moet wachten kan dit natuurlijk onder het genot van een kop koffie. 

Wil u meer informatie over onze onderhoudsbeurten of wilt u een afspraak maken voor een reparatie, neem dan contact met ons op via +31(0)541-351546