Veelgestelde vragen


Er komt veel kijken bij een verzekering afsluiten. Als je een fiets wilt verzekeren willen wij graag zorgen dat je de goede verzekering hebt, eentje die bij jou en je fiets past. Het grote voordeel als je jouw fiets bij ons laat verzekeren is dat wij snel en vakkundig schade kunnen oplossen. Zo word je zelf niet belast met de zorgen. Meer informatie over verzekeringen? Kom langs in onze winkel en vraag advies. Eerlijk advies daar staan wij voor. Wil je alvast wat meer informatie over verzekeringen? Klik hier .

Wanneer je een nieuwe fiets wil kopen is het begrijpelijk dat je jouw huidige fiets wilt inruilen. Dit is bij ons geen probleem. Wat je kan doen is informatie over je fiets en goede, duidelijke foto's naar info@harberink-tweewielers.nl sturen. Wanneer wij uit het mailtje een compleet beeld van je fiets kunnen vormen zullen wij een waarde indicatie geven. Soms is het lastig te bepalen via foto's wat een geschikte waarde indictie is, dan zullen wij je vragen toch even met je fiets langs te komen in onze winkel.

Problemen met je fiets komen altijd ongelegen. Wij weten als geen ander hoe vervelend dat kan zijn. Ons team van monteurs staat altijd voor je klaar om zo goed en snel mogelijk de problemen op te lossen. Ben je op een of andere manier niet in staat naar de werkplaats te komen? Bel +31(0)541-351546 voor een afspraak, onze chauffeur komt langs om je fiets op te halen en natuurlijk ook weer terug te brengen. Meer informatie over onze haal en brengservice? Klik hier .

Erg vervelend als je fiets gestolen is. Als je hem verzekerd hebt kun je aangifte doen en vervolgens met de bevestiging van aangifte en de originele fietsensleutel naar onze winkel komen om een nieuwe fiets uit te zoeken. Ook als je jouw fiets niet verzekerd hebt kun je aangifte doen. Vervolgens zullen wij je graag opnieuw adviseren bij de koop van een nieuwe fiets .