KOGA Signature

Met KOGA Signature stel je je eigen fiets samen op basis van jouw wensen en behoeften.
Je kiest zelf het frame en de onderdelen en je kunt hem zelfs personaliseren met je naam of een tekst.

Kies je eigen richting
Je kunt binnen het Signature assortiment kiezen uit twee basismodellen een WorldTraveller-S of een GrandTourer-S. Welke keuze het beste is voor jou hangt af van waar je je fiets voor gaat gebruiken.

Kleurkeuze
Alle KOGA Signature frames worden voorzien van een sterke poedercoating. Je hebt keuze uit maar liefst 10 verschillende kleuren.

Eén monteur
Jouw fiets wordt met de hand gebouwd door één gecertificeerde monteur in de KOGA-fabriek in Heerenveen. Eén persoon bouwt aan één fiets zodat hij zorg en aandacht kan besteden aan zijn product en garant kan staan voor kwaliteit en duurzaamheid.

Snelle levering
Na bestelling van je KOGA Signature staat de fiets al binnen 6 weken in de gewenste kleur, maat en samenstelling klaar bij je dealer.


De modellenpost image


E-WorldTraveller-S

De eerste elektrische WorldTraveller die je helemaal zelf naar wens kunt samenstellen. Configureer nu jouw ideale vervoersmiddel om de wereld mee te ontdekken.

post image
WorldTraveller-S

De WorldTraveller-S zet nieuwe maatstaven op het gebied van reisfietsen. Een naar eigen wens samen te stellen fiets waarmee je probleemloos de hele wereld over kunt.
post image


GrandTourer-S

In de GrandTourer-S vind je jouw ideale toerfiets, bij uitstek geschikt voor in en om de stad, dagtochten en kortere reizen. Stel de fiets samen met alle onderdelen die je wenst.
Onderdelen
Wat verder van belang is voor je droomfiets zijn natuurlijk de onderdelen. Iedere individu is uniek en heeft zijn eigen voorkeuren, daarom kun je bij KOGA Signature alles naar eigen voorkeur aanpassen. Zo wordt jouw droomfiets pure perfectie.

Je kan kiezen uit twee versnellingssystemen, of je een ketting of aandrijfriem wil en of je een velg- of schijfrem wilt. Onderdelen zoals het stuur, zadel, wielen, kan natuurlijk ook worden aangepast naar eigen comfort.

Als je meer wilt weten over welke onderdelen je het beste kan nemen, kom dan langs in onze winkel.


Je droomfiets samenstellen is keuzes maken. Wij helpen je graag met het maken van deze keuzes.


Voor meer informatie, klik hier .
Voor de officiële site, klik hier .