Heb je een mobiliteitsprobleem? Wij hebben de oplossing!


Urban Arrow Zakelijk

Urban Arrow maakt aantrekkelijke elektrische bakfietsen van Nederlandse kwaliteit. De nieuwste technologie en modernste materialen zorgen ervoor dat je razendsnel op de plek van bestemming bent. De Urban Arrow is een stevige, lichte, wendbare maar ook vooral mooie elektrische bakfiets. 


Een betrouwbaar vervoersmiddel

Dit Nederlandse product past zich aan jouw mobiliteitsbehoefte aan door middel van verschillende omwisselbare voorframes. De Urban Arrow is voorzien van een krachtige Bosch middenmotor waarbij je keuze hebt uit drie verschillende uitvoeringen.

Met dit duurzame marketingmiddel draag je bij aan een schonere en stillere leefomgeving. Daarbij breng je jezelf en/of je bedrijf op een positieve manier in beeld met ’s werelds eerste bestelbus op wielen. Wil je meer weten over deze goedkope manier van reclame maken?


Mobiliteitsoplossing"Wat je ook maar mee wil nemen,

de producten van Urban Arrow zijn ontworpen om het mogelijk te maken"


Een goedkope en gezonde oplossing. Je hebt met de Urban Arrow niet alleen lage onderhoudskosten, maar ook de benzinekosten en parkeerkosten zijn verledentijd. Tegelijkertijd geeft de elektrische bakfiets je gezondheid een boost. Het blijkt namelijk dat wanneer je een stukje fietst je productiever, scherper, gezonder en vrolijker bent.Hebben wij je al overtuigd of wil je liever nog wat meer informatie? Kom langs in onze winkel of bekijk de E-brochure hieronder.

Heb je liever de brochure in je hand in plaats van op je scherm? Geen probleem, stuur ons een mailtje en er wordt een papieren brochure naar je toe gestuurd!