• Exclusief dealerschap Eco Traveller

Exclusief dealerschap Eco Traveller

De Eco Traveller elektrische vouwfiets is een voordelige vouwfiets die snel en handig opvouwbaar is. Ideaal als je op zoek bent naar een opvouwbare E-bike waar je ook nog eens gemakkelijk op- en af kan stappen. De Eco Traveller is makkelijk mee te nemen op vakantie of om dat laatste stukje naar je werk te fietsen wanneer je uit de trein stapt.

De Eco Traveller is standaard uitgerust met een 360 Wh Lithium Ion accu. Dit, in combinatie met een krachtige 250W voorwielmotor, zorgt ervoor dat deze elektrische vouwfiets je een prettige en soepele ondersteuning geeft. Dankzij de versnellingsnaaf en de gesloten kettingkast is de Eco Traveller geheel onderhoudsvrij. Voor een grotere actieradius is het mogelijk om het accupakket uit te breiden naar 600 Wh.

Er zijn momenteel 4 modellen van de Eco Traveller beschikbaar: de N3, N7, N7 Classic en de Premium. Hierbij kan de keuze gemaakt worden tussen 3 en 7 versnellingen. Voor de echte fietsliefhebbers bestaat de Eco Traveller Premium, deze is uitgerust met 7 versnellingen, een luxe LCD display en een zeer stille aandrijving.

Ben je nieuwsgierig naar de Eco Traveller? Wij hebben in de omgeving exclusief dealerschap. Kom langs in onze winkel en probeer hem eens uit.


Reacties

Note: HTML is not translated!