ST1 Sport

Aandacht voor design
Een Stromer herken je altijd. Zo ook de ST1. Hij is beschikbaar in maar liefst 3 verschillende kleuren: Deep red, Dark grey en Light grey. Kortom, kies de Stromer ST1 in je eigen stijl.

Krachtige motor
De krachtigere CYRO Drive II motor van de ST1 biedt niet alleen een vermogen van 670 W, maar ook een koppel van 35 Nm. Zo weet u precies dat u op een Stromer rijdt

Accu / Afstand
Bij de ST1 kiest u uw accu en bereik zelf. Standaard wordt de ST1 geleverd met een accu van maar liefst 500 Wh. Wilt u dan nog meer kilometers rijden? Dan kunt u dit uitbreiden tot wel 180 km met de 618, 814 of 983 Wh accu.

Connectiviteit
De Stromer ST1 maakt gebruik van het geheel vernieuwde OMNI Bluetooth display. De OMNI interface B biedt een draadloze verbinding tussen de fiets en uw smartphone. Zo is ook de ST1 voorzien van seamless ride.

specs
framemaat omschrijving l
frametype uni
kleur dark grey
merk remsysteem voor stromer hd922 by tek
model versnellingsysteem microshift
omschrijving st1 sport\r\n\r\naandacht voor design\r\neen stromer herken je altijd. zo ook de st1. hij is beschikbaar in maar liefst 3 verschillende kleuren: deep red, dark grey en light grey. kortom, kies de stromer st1 in je eigen stijl.\r\n\r\nkrachtige motor\r\nde krachtigere cyro drive ii motor van de st1 biedt niet alleen een vermogen van 670 w, maar ook een koppel van 35 nm. zo weet u precies dat u op een stromer rijdt\r\n\r\naccu / afstand\r\nbij de st1 kiest u uw accu en bereik zelf. standaard wordt de st1 geleverd met een accu van maar liefst 500 wh. wilt u dan nog meer kilometers rijden? dan kunt u dit uitbreiden tot wel 180 km met de 618, 814 of 983 wh accu.\r\n\r\nconnectiviteit\r\nde stromer st1 maakt gebruik van het geheel vernieuwde omni bluetooth display. de omni interface b biedt een draadloze verbinding tussen de fiets en uw smartphone. zo is ook de st1 voorzien van seamless ride.\r\n\r\n
secundary_kleur grijs
versnellingen 9
wielmaat 27

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

Stromer St1 Sport , Dark Grey

  • Merk: Stromer
  • Model: Stromer St1 Sport , Dark Grey
  • kleur : dark grey
  • Fietsnummer: F.43820
  • Barcode: 7630044627869
    -
  • €5.168,00


Tags: Stromer St1 Sport, Dark Grey, Stromer St1 Sport, Dark Grey